Grøn omstilling - Gjort enkel

Valified er dit værktøj til den grønne omstilling. Opret din profil på under en time og få adgang til en række features der hjælper din virksomhed til større succes med en grønnere profil

ImpactCV

Virksomhedens udviklingsværktøj til den grønne omstilling

Få overblik og sæt retning med jeres unikke virksomhedsprofil

Virksomhedens ImpactCV samler virksomhedes performance og bæredygtighedsdata i et enkelt, overskuelige format. På baggrund af en dybdegående algoritmebaseret analyse, får I et samlet overblik over virksomhedens impact i samfundet og dens potentiale med den grønne omstilling. Jeres ImpactCV er et dynamisk værktøj, der giver jer et solidt beslutningsgrundlag for at tage de bedste beslutninger igennem omstillingen.

  • brug jeres ressourcer bedst
  • prioriter jeres indsats
  • kom hurtigt fra start
Opret din profil

ValifiedScore

Din virksomheds Impact på en skala fra 1-10

Skær ind til benet og prioriter jeres indsats

Vi gør det nemt at forstå virksomhedens impact! Vores algoritmer analyserer jeres bæredygtighedsdata og koger det ned til et tal mellem 1 og 10 - en skala der rummer både de virksomheder der endnu ikke er nået ud over rampen med deres grønne ambitioner, og de der viser samfundsansvar og grønne initiativer i at sådant omfang at de præger og inspirerer verden omkring dem - så er der noget at stile efter!

Få din score på under en time

ImpactReport

Dit gratis værktøj til grøn rapportering

Kommunikér jeres indsats og ambitioner

Spar jeres tid og ressourcer! - Vi samler og kvalificerer jeres bæredygtighedsdata, og tager det tunge arbejde ud af processen.

Virksomhedens impactReport er et dynamisk digitalt rapporteringsværktøj, der lever op til markedets og myndighedernes fremtidige krav til grøn rapportering. Jeres ImpactReport sammenfatter al relevant data og præsenterer virksomhedens arbejde med bæredygtighed, certificeringer og standarder i én samlet rapport.

Med en ImpactReport gør I det tydeligt, både internt og eksternt, at I arbejder målrettet for at skabe positiv forandring i samfundet.

  • Imødekom grønne krav
  • Præsenter jeres indsats
  • Styrk jeres grønne profil
  • Tiltræk kunder, medarbejdere og kapital
Log ind for at designe din virksomheds ImpactReport