Funding

Danske virksomheder bliver mødt af stigende krav om bæredygtighed. Banker, investorer og andre finansielle udbydere lægger vægt på virksomhedens grønne profil, når de beslutter hvorvidt de vil lægge penge i en virksomhed. Valified er virksomhedernes værktøj til at komme på forkant med de stigende krav, og hjælper samtidig virksomhederne med at afklare hvilke finansieringsmuligheder der understøtter deres grønne udvikling.

Et nyt finansielt økosystem for den grønne omstilling

Valified er skabt med visionen om at accelerere den grønne omstilling ved at øge mulighederne for investeringer i bæredygtige virksomheder. Midlet til dette mål er virksomhedernes ImpactCV. Fra et finansieringsperspektiv har ImpactCV’et to funktioner.

  1. Virksomheden kan bruge deres ImpactCV til at identificere de tiltag der kan sikre bæredygtig udvikling og grøn vækst, og dermed målrette deres ansøgning om kapital.
  2. Investorer og fonde kan anvende virksomhedens ImpactCV som et simpelt værktøj til at udvælge og prioritere investeringsmuligheder afhængig af deres bæredygtighed.

Nye muligheder for finansiering

Valified samarbejder med pensionskasser, banker og fonde for at udvikle nye og enkle løsninger og finansielle instrumenter, som kan sikre en nem ansøgningsprocess, når bæredygtige virksomheder mangler kapital. Målet er at sikre en nem og gnidningsfri adgang til en række offentlige og private finansielle partnere, der tilbyder både lån og egenkapitalfinansiering. Du kan allerede nu, via vin virksomheds ImpactCV, angive din interesse for at komme i betragtning til disse investeringer - så får du direkte besked, når Valified lancerer nye features der hjælper din virksomhed til at blive attraktiv for investorer.