ImpactReport™

Kom kravene i møde og kommunikér jeres fremskridt

For miljøet og klimaet er handling vigtigere end ord! Men for marked, samfund og samarbejde er det essentielt, at en virksomheds grønne udvikling dokumenteres og fremlægges. Solid rapportering støtter op om grønne leverandørkæder, øger gennemsigtigheden i den grønne omstilling, og gør det mere tilgængeligt for kunder, partnere, myndigheder og finansielle institutioner at få overblik over markedet, og bakke de virksomheder op, som faktisk gør en forskel for vores samfund og klima.

Hos Valified støtter vi op om denne gennemsigtighed. Men vi er fast besluttet på, at de danske virksomheder ikke skal tage hverken tid eller ressourcer fra deres grønne ambitioner, for at kunne leve op til kravene til rapportering.

Derfor har vi udviklet ImpactReporten. Et dynamisk og intelligent grønt rapporteringsværktøj, der skal hjælpe virksomheder med at møde fremtidens krav om grøn rapportering.

Spar tid og ressourcer

Med en Valifed ImpactReport har vi gjort benarbejdet for jer. Vi udfører en dybdegående algoritmebaseret analyse af jeres virksomheds bæredygtighedsdata og præsenterer dem i et enkelt format, der møder myndighedernes fremtidige krav til et ’Grønt Regnskab’.

På den måde kan I nemt kommunikere jeres målsætning og fremskridt, og gøre det tydeligt både internt og eksternt, at I arbejder målrettet for at skabe positiv forandring i samfundet.

Klar til revisorpåtegning

Virksomhedens ImpactReport er bygget op omkring ESG kriterierne (virksomhedens arbejde med miljø, sociale forhold og ledelse) og er udviklet i samarbejde med revisorer for at sikre, at formatet altid er opdateret i overensstemmelse med myndighedskrav og klar til revisionspåtegning.

ImpactReport’en fremlægger analysen af virksomhedens nøgletal i forhold til ESG kriterierne og inkluderer derudover opnåede certifikater og standarder, samt de relevante verdensmål for virksomheden. Den gør det kort sagt enkelt for din virksomhed at leve op til kravene om grøn rapportering til kunder, pengeinstitutter, revision, myndigheder m.fl. Sådan sikrer vi, at virksomhederne kan bruge energien på det, der faktisk gør en forskel.